Robocoprah Winfrey? Gorbatjorven?

Det er svenske art directors/graphic designers som eier Internett, er det ikke? Til en viss utstrekning er det vel de som klekker ut det vi klikker på, der de sitter kledelig rufsete foran en ombygd iMac fra tidlig 2000-tall, som det siste faste holdepunktet i den svenske kaosstaten. Regjeringen faller. Astrid Lindgren er død. Ingen ANER hva som feiler Zlatan! Svenskekongen … vel, han forblir uforanderlig svenskekongen. Men de svenske AD/GD-ene jobber utrettelig videre, med skoj, tant og fjas. Kalle Mattsson har gjort sin skjerv i det siste, og bidratt med mashup-tumblren Buffalo Bill Gates, hvor han setter sammen to […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X