BRUKBAR: – Alt er sex

Brukbar har flyttet fra Leütenhaven til Solsiden, og etter et år fullspekket av events er de nominert til Trondheimprisen i kategorien Årets Utested. Les begrunnelsen for nominasjonen og stem på din favoritt her. Hvorfor fortjener dere å vinne? – Fordi vi har bidratt til å gjøre Trondheim til en mer spennende by å bo i. Hva er det beste med Trondheim? – Folkene. Og det verste? – Folkene. Led oss gjennom en perfekt Trondheims-dag, fra morgen til kveld. – Svart kaffe, strålende sol, bading på Munkholmen, reker og majones på ei gressplen, en hyggelig fest med fine folk ut i de […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X