Foto:

Bildeserie: Lanseringsfest for Årets Beste Utgave

Vi lanserte Årets Beste Utgave fredag kveld på Torggata Kennel Klubb. Masse fine mennesker dukket opp! Niels Theissen (Mandagsklubben), Karim (Retro/NATT&DAG) og Seth Skizzo (Kids Love Bass) spilte musikk! I Årets beste-utgaven offentliggjør vi de nominerte til Osloprisen, Bergenprisen, Trondheimprisen og Stavangerprisen: De beste artistene, klubbene, utestedene, bøkene, filmene, stemmene, festivalene, restaurantene, kunstnerne og sceneoppsetningene, samt vinneren av den gjeveste prisen av dem alle, Årets Navn, for lang og tro tjeneste. Stem frem dine favoritter HER. Sjekk ut en masse bilder: [nggallery id=830]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X