♫ Hør fire nye låter fra norgesaktuelle PARTYNEXTDOOR ♫

Ikke nok med at PARTYNEXTDOOR aka The Weeknd light (neida?) idag annonserte sitt kommende Norgesbesøk i mars, så er han såpass raus at han klinker til med fire nye gratis låter på Soundcloud i samme slengen. 24. mars opptrer den Drake-signerte kanadiske sangeren på Parkteatret i Oslo, og etter å ha flexet konsertmusklene noe grasalt på fjorårets Would You Like a Tour?-turné sammen med Drake, Future og Miguel bør dette bli en heidundrende helaften for pre-våryre R&B-fans i hovedstaden. Netthypen gikk fort fra lun bobling til fosskok da 21-åringens selvtitulerte mixtape ble sluppet i fjor, og PNDs påfølgende debutalbum PartyNextDoor Two klatret strake veien til topps på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X