♫ Hør fire nye låter fra norgesaktuelle PARTYNEXTDOOR ♫

Den Drake-signerte sangeren tar det strake veien fra Soundcloud til Grünerløkka.

b
a

Ikke nok med at PARTYNEXTDOOR aka The Weeknd light (neida?) idag annonserte sitt kommende Norgesbesøk i mars, så er han såpass raus at han klinker til med fire nye gratis låter på Soundcloud i samme slengen. 24. mars opptrer den Drake-signerte kanadiske sangeren på Parkteatret i Oslo, og etter å ha flexet konsertmusklene noe grasalt på fjorårets Would You Like a Tour?-turné sammen med Drake, Future og Miguel bør dette bli en heidundrende helaften for pre-våryre R&B-fans i hovedstaden. Netthypen gikk fort fra lun bobling til fosskok da 21-åringens selvtitulerte mixtape ble sluppet i fjor, og PNDs påfølgende debutalbum PartyNextDoor Two klatret strake veien til topps på Billboards R&B-liste i sommer.

I påvente av Oslo-besøket i mars kan du bøte på ventetiden med å laste ned de splitter nye låtene «Let’s Get Married», «Girl From Oakland», «Don’t Worry» og Travi$ Scott-gjestede «Jus Know» her: