Young Thug: – Med litt kodein blir softisen ekstra fin

Lil Wayne-protesjéen med tura alternativ til tutti frutti-strøssel.

b
a

Hvorfor kan ikke rappere bare hoste når Morten Harket? Omsetningen til den amerikanske hostesaftbransjen eksploderte for fullt da Three 6 Mafia hyllet sørstatsrappernes favoritteliksir sizzurp i go’låta «Sippin’ On Some Syrup» for snaut 14 år siden, og alle kidsa lærte hvor gøy det er å blande hostesaft, Sprite og sukkertøy. Effektene av å drikke den sagnomsuste lilla miksturen er mild eufori, deilig slapphet og et påtrengende behov for å høre DJ Screw spille favorittlåtene dine i halvt tempo. Halvannet tiår senere er lean eller purple drank fortsatt megapoppis i USA, selv om en av drikkens fremste ambassadører Lil Wayne skal ha lagt pappkruset på hylla etter en rekke anfall post-sizzurp binge i fjor vår.

Dette har dog ikke skremt Weezys ti år yngre Atlanta-kollega / protesjé Young Thug til å gi opp sin dilla på lilla, og den Cash Money- / Gucci Mane-affilierte rapperen Instagrammet i går en smakfull snutt hvor han skipper Oboy og tutti frutti-strøssel på iskremen til fordel for noen edle dråper Texas tea. Angivelig fordi «it taste so good».

Se Young Thug aka Hennig Ol-zen roe helt ned med iskrem og purrp i klippet under:

@60having AND I AINT GOIN BACK AND FORTH!!!! #ACTCREAM…. VIDEO BY: @thuggerthugger1

A video posted by Young Thug (@thuggerthugger1) on

 

Tja? For flere dårlige desserttips og andre ting du ikke bør prøve hjemme, sjekk ut Young Thugs Instagram her.