Video: Die Antwoord med stjernespekket hyllest til stygg gutt

Den sør-afrikanske tullerapduoen Die Antwoord er ute med fresk video til sin nye singel «Ugly Boy», inspirert av en Cape Town-gangster Yo-Landi skal ha datet etter sitt brudd med Die Antwoord-makkeren Ninja. Kleint å spille inn denne i studio eller? Ninja utbroderer i booklet'en til gruppas tredje album Donker Mag: - Dis song was a bit of a mindfuck 2 make… me and Y had been broken up 4 a while… but dis was da 1st time dat Y got in2 a kinda serios relationship wif sum1else, who happnd 2 be an activ gangster from da cape flats… who runs wif a gang […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X