Vi vet (sånn cirka) når James Blakes neste album dropper

Hint: Hare, egg, Jesus.

b
a

I forbindelse med hans første South Florida-visitt har Miami New Times catchet opp med James Blake og snoket i London-langemanns privatliv og skiveplaner. Om sistnevnte melder 26-åringen at han er nesten 70% klar med oppfølgeren til fjorårets dritfine Overgrown. (Om førstnevnte erkjenner han at han er singel igjen, amagadd.)

– Jeg har jobbet hardt og gir albumprosessen mitt aller beste, betrygger James ovenfor avisen.

– Og jeg håper at (det nye albumet) vil være et steg videre fra det forrige, akkurat som (Overgrown) var fra det første. Jeg har fokusert mye på selve låtskrivingen igjen, kanskje enda mer enn før, og puslet med en del nye produksjonsteknikker. Mye har forandret seg i livet mitt siden den forrige plata, generelt til det bedre, så skrivemessig er jeg på et godt sted. Tror jeg.

Fortsetter under.


Etter at Brian Eno og RZA dukket opp på Overgrown har James invitert en annen eksentrisk morroklump med på neste plate:

– Jeg har mye respekt for Kanye West og musikken han har sluppet. Vi har ikke jobbet masse i samme rom ennå, men vi har gjort litt greier og hjulpet hverandre ut innimellom. Når det kommer til å gjøre et ordentlig samarbeid på neste platen min så ser det absolutt ut som det blir noe av. Det er én bestemt låt jeg er hypp på å få ham med på, og hvis han rekker det før skiva slippes så hadde det vært helt fantastisk. (…) Vi har vel cirka fem måneder på oss før albumet skal ut.

Påske-ish blir digg, mao: