Stream fiks mix fra Dan Snaith aka Caribou

Ikke nok med at hans sjette album Our Love droppet forrige måned, så slapp arbeidsjernet Dan Snaith aka Caribou i går en trekvarters miks som kan anbefales glovarmt på en kald onsdag. Miksen ble opprinnelig lagt ved som en bonus på Our Love, men for de av dere som har sovet på, unngått eller fullstendig ignorert kanadierens ferske plate kan du nå streame herligheten via Dans Soundcloud. Hurra! Og den innovative Caribou-ånden tro snakker vi her en altomfattende og variert spilleliste som inneholder alt fra den franske houseguruen Pépé Bradock til Todd Edwards og Lil Wayne (rettere sagt, instrumentalen til «I'm Single» <3). Miksen er gjort i samarbeid […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.