Søndag Summarum: Kroppsoppgjør med rabattkode

Ukas bok: Denne uken kom boken om Erna Solberg og den holdt SKYHØYT journalististisk nivå med gode politiske analyser som: «Hun er overraskende flink til å hoppe tau, for å være snart femti, og med en kropp ingen forbinder med en idrettsutøver». Jasså ja! Erna er spretten til å være så feit? BE-timelig og viktig å vite når statsministeren tross alt har pupper. Det viktigste poenget var likevel bomben om at Erna var sammen med en Gambier i ungdommen. NRK kunne melde at “Camp Erna” ønsket å bruke historien for å bli kvitt “Jern-Erna”-stempelet hun fikk for asylpolitikken hun førte […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X