Søndag Summarum: Fryktløse bloggere og flyvende utedoer

Ukas vaktbikkje: Jonas Gahr Støre har nye briller og de er kooomisk like Harry Potter sine! VG snurrer i gang og er ufattelig på ballen når de tvinger partilederen til å lese forbrukertester om biff mens de stirrer Ape-nørden langt inn i colabunnøynene og stiller spørsmålet alle lurer på: “Er du norges Harry Potter?” Mindre spørsmål om at Norge vedtar å krige i Irak og mer lolle sammenligninger takk, VG. Herlig! (faksimile: VG.no) Men vent litt, hva er den rabiate skarringen vi hører? Er det et relevant politisk angrep fra meningsmotstander Erna Solberg? (faksimile: DB.no) JAAAAAAAAAA!!! (Øygard-mengde A’er). Angrip Jonas […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X