Skjærgård, skating og dårlige venner i skatebladet Danks første kortfilm

Dank er Norges eneste rendyrkede skateboardmagasin, og har – takket være stilrent design og mer voksent innhold enn hva som er typisk for sjangeren – skilt seg ut og fått oppmerksomhet internasjonalt. Deres første film er heller ikke noen typiske skatefilm. «Perry» er et bestillingsverk fra NOWNESS, videosatsningen til luksusmerket LVMH, altså sammenslåingen av motehuset Louis Vuitton og champagne- og cognac-produsenten Moët Hennessy. Ganske keegt opplegg, med andre ord. – Vi hadde helt hang up på et bilde av en fyr som gjør en ollie i en naturlig quarterpipe i Stavern, samtidig hadde vi en idé om å gjøre noe […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.