Skjærgård, skating og dårlige venner i skatebladet Danks første kortfilm

Dank er Norges eneste rendyrkede skateboardmagasin, og har – takket være stilrent design og mer voksent innhold enn hva som er typisk for sjangeren – skilt seg ut og fått oppmerksomhet internasjonalt. Deres første film er heller ikke noen typiske skatefilm. «Perry» er et bestillingsverk fra NOWNESS, videosatsningen til luksusmerket LVMH, altså sammenslåingen av motehuset Louis Vuitton og champagne- og cognac-produsenten Moët Hennessy. Ganske keegt opplegg, med andre ord. – Vi hadde helt hang up på et bilde av en fyr som gjør en ollie i en naturlig quarterpipe i Stavern, samtidig hadde vi en idé om å gjøre noe […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X