Se Beyoncé være 100% Beyoncé i ny musikkvideo fra Beyoncé

Bey tar deg med til sorgløs selfie-heaven via sin nye singel «7/11».

b
a

Who run the world? Hun må gjerne påstå at det er «girls», men selv jentene vet at det er Beyoncé som styrer sjappa. Uten noen som helst form for promo slapp pop-R&B-dronningen femtealbumet Beyoncé ut av det Blue (heh) i fjor, og med blockbuster-singler som «Drunk In Love» og «XO» ble det brått tyst blant skeptikerne som mente at 33-åringen hadde falt av lasset for godt etter det tidlig-90-talls-R&B-hyllende albumet 4.

I perf timing før jul slipper Bey straks «deluxe-versjonen» av Beyoncé, som inneholder remiksversjoner av låtene du allerede har hørt (deriblant den kjekke «Flawless»-remiksen med Nicki Minaj), samt to nye låter, breiale «7/11» og hakket mykere «Ring Off». Begge låtene dukket opp på nett i går kveld, og VIPS! er videoen til første låt her.

Én ting er musikken, noe annet er fysikken. Som får sin vante mengde fokus i videoen til «7/11», hvor Beyoncé atter en gang gjør sitt for å minne oss om at hun er akkurat som alle andre jenter. Photo Booth-morro på badet, røde plastkopper-vors på kjøkkenet med venninnene, klær slengt overalt og yoga i bestemortrusa. 100% B, helt fritt for CGI.

Relater tungt til Beyoncés jordnære selfie-søndag via den helt vanlige videoen til «7/11» her: