Saudi-Arabia vil forby «lyddop»

Det er ikke bare kvinner bak rattet som skremmer Saudi-Arabiske myndigheter. Ifølge Abdullah Al-Sharif, generalsekretær i Saudi-Arabias nasjonale kommisjon for narkotikakontroll, har flere Saudi-Arabiske myndighetsorganer nå kalt inn til hastemøter for å forhindre spredning av «lyddop» i landet, skriver nettavisen Arabnews.com. – I motsetning til substanser som blir spist, inhalert eller satt med sprøyter, kommer dette dopet fra lydtoner, og blir typisk brukt av personer som alt har nådd et alvorlig nivå av avhengighet, sier han til Arabnews. Tidligere denne uken gikk også Libanons justisminister ut og etterspurte en lovendring for å kunne straffeforfølge personer som distribuerer eller kjøper CDer med […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt, og i motsetning til røkla tar vi ikke en krone for arbeidet vårt.

Personvernserklæringen vår kan leses her.