Sad Boys / Gravity Boys 101: Fremtiden er her, og den er nitrist

Det sene 90-tall hadde joviale N*Sync og Backstreet Boys, i dag går fjortisjentene berserk når en bøttehattbærende @Ecco2k tvitrer om Pokemon. Hva er greia? Med mindre du er veldig u-emo har du fått memo: Den rådville internettgenerasjonen har nemlig funnet sine talsmenn i bevegelsen til svenske Sad Boys, ledet an av den 18 år gamle rapperen Yung Lean. Fargerike emojis og euforiske Instagram-filtre til tross er det ingenting som er mer i www-vinden enn sutring, og få har omfavnet den tidsriktige tristessen med mer omhu enn de nedstemte, post-pubertale Stockholmerne. Hvor godt kjenner du Sad Boys-universet på en skala fra én til seroto-ni? Vi har laget […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X