Pusha T rapper sint om Nintendo-spill på ny låt signert Kanye West

De lærde strides om hvorvidt rapperen Pusha T var bedre under oppsyn av The Neptunes sammen med broren Malice i gruppa The Clipse, eller på egenhånd som soloartist signert til Kanye Wests G.O.O.D. Music-selskap. I fjor høst droppet Pushas My Name Is My Name-album, ledet an av blant annet superlåta «Numbers On the Boards», og 37-åringen er angivelig godt i gang med innspillingen av oppfølgeren, som har fått den foreløpige tittelen King Push. Herr Terrence Thornton (som mamma kaller'n) skal tilbragt mye tid i studio med Pharrell Williams og Chad Hugo i år, men det er visstnok Kanye som står bak galskapen når […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X