Pusha T rapper sint om Nintendo-spill på ny låt signert Kanye West

Hør første smakebit fra oppfølgeren til fjorårets My Name Is My Name.

b
a

De lærde strides om hvorvidt rapperen Pusha T var bedre under oppsyn av The Neptunes sammen med broren Malice i gruppa The Clipse, eller på egenhånd som soloartist signert til Kanye Wests G.O.O.D. Music-selskap. I fjor høst droppet Pushas My Name Is My Name-album, ledet an av blant annet superlåta «Numbers On the Boards», og 37-åringen er angivelig godt i gang med innspillingen av oppfølgeren, som har fått den foreløpige tittelen King Push.

Herr Terrence Thornton (som mamma kaller’n) skal tilbragt mye tid i studio med Pharrell Williams og Chad Hugo i år, men det er visstnok Kanye som står bak galskapen når første smakebit fra King Push treffer det allmektige internettet i dag.

Låta «Lunch Money» er Pusha på sitt beste, minimal og nedstrippet, go’ gammeldags ræpp. Mer «Numbers On the Boards» og litt mindre «Sweet Serenade», liks. Hør da: