Ny låt fra Beglomeg: Hemmelig hedonisme i slangelandet

«The Man (Land of 1,000 Snakes, part 2)» er første smakebit fra den ekstravagante septettens kommende debutplate. Det handler om at slangene tar over verden.

b
a

Gulltights og sølvhjelmer, kjoler og skinnhansker, trompeter og trutmunn. Beglomeg har etter hvert gjort seg bemerket med sin androgyne galskap på scener rundt om i landet. Hvilket land? Slangelandet? Neida, Beglomeg er utrolig nok et produkt av Norge, men den kommende debutplata, Eurokrjem, handler om et land der nisselua ikke skygger for lys og lyst.

VIDEO: Vi stappa hele Beglomeg inn på dass og stilte dem betimelige spørsmål.

– Eurokrjem er det nye landet som skal stige opp. Et land vi kan kveile oss i, og et velsmakende land vi kan spise opp sammen med våre søsken, sier Beglomeg.

Høres herlig unorsk ut! Hva handler «The Man (Land of 1,000 Snakes, part 2)» om?

Hvem er vi? Hva står skrevet? 
Satt på jorden av Gud for folkets stump
Levende frenesi med føttene støkk en evig sump
Midt i skrevet.
Mannen står stille, selv i den rasende fart
I det nye landet skal alle valg opphøre,
Og vi skal gjøre det vi helst vil gjøre
I hemmelig hedonisme. I fordums spiritisme. Je.

– Neida, Den handler om den dagen slangene tar over verden. I slangelandet har de igjen vist sin styrke. Predestinert frihet eller slaveri. Blir haven i maven – vårt indre kosmos, sjelens kokos – bare kaos. Ikke vet vi, men vi tror det ikke.

SE OGSÅ: Gla’ekshibisjonistisk backstage-bildeserie fra Beglomeg-release.

I promoteksten stod det «Omslagsfoto Ingrid Pop og Bård Hoksrud (Mannen).» Hva betyr det???

– Je. Hvordan var det? Bildet er tatt av den mannen som holder på å falle. Han som som hele tiden klamrer seg fast og håper på det beste. En langsom bevegelse mot rasende fart. Nei, var bildet av den mannen? Offa!

Offda! Hør låta om Bård Hoksrud i slangelandet her:

Lørdag spiller Beglomeg sammen med King Midas, Sandra Kolstad, Emile the Duke og DJ Hele Fitta på Vulkan. Vinn billetter HER!