Nightcrawler på det store lerretet, takk! Pronto!

Los Angeles – by night. Sosiopatiske Louis Bloom har verken jobb eller venner. Han tjener til livets brød ved å stjele ting, for så å selge det videre. Et tilfeldig møte med en stringerbasert videojournalist tenner en gnist i ham. Han skaffer seg (ved salg av stjålet sykkel) et videokamera og en politiradio, hvilket legger grunnlag for resten av filmen. Det er en «if it bleeds, it leads»-kultur som regjerer der ute, og Bloom er villig til å gå langt, og lengre enn langt, for å skaffe seg de beste bildene. Som så mange ganger før, er det mørket som […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X