NATT&DAG november 2014: Livet er ikke en lek

Den ferske novemberutgaven ruller ut på gata as we speak, og her er noen smakebiter på hva du kan vente deg. Avisa lanseres i dag på Paleet, som bygges om til klubb for en kveld. Vi har invitert den svenske DJ-duoen Mr. Tophat & Art Alfie og Chmmr, i tillegg til våre egne DJ Karim og DJ Andrea. Det blir fullt, så kom tildlig for å unnslippe kø og for å få mat fra El Gordo og Pizza Crudo. Facebook-event HER – velkommen! NERDENES HAVN: Unge jenter utkledd som våte nerdedrømmer dominerer det stadig voksende cosplay-miljøet. Flere blir møtt med sexisme […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X