NATT&DAG november 2014: Livet er ikke en lek

I novemberutgaven av NATT&DAG kan du blant annet lese om det stadig voksende cosplay-miljøet, de gamle traverne på Bjerkebanen, hva som har skjedd etter at russcenen i Bergen ble stengt og Smil & Gift-intervju med Aksel Braanen Sterri.

b
a

Den ferske novemberutgaven ruller ut på gata as we speak, og her er noen smakebiter på hva du kan vente deg.

Avisa lanseres i dag på Paleet, som bygges om til klubb for en kveld. Vi har invitert den svenske DJ-duoen Mr. Tophat & Art Alfie og Chmmr, i tillegg til våre egne DJ Karim og DJ Andrea. Det blir fullt, så kom tildlig for å unnslippe kø og for å få mat fra El Gordo og Pizza Crudo.

Facebook-event HER – velkommen!

NERDENES HAVN: Unge jenter utkledd som våte nerdedrømmer dominerer det stadig voksende cosplay-miljøet. Flere blir møtt med sexisme og beskyldninger om å være «fake geek girls».

HEKTA PÅ HEST: Vi har infiltrert travmiljøet på Bjerke.

SÅ VAKKERT AT DU SPYR: Det vakre og snuskete er tett forbundet i Ester Martin Bergsmarks siste film Nånting måste gå sönder. Den kontrastfylte filmskaperen vil rive kjærligheten løs fra sine kjønnskategoriske lenker.

ETTERSPILLET: For to måneder siden ble Nordens største åpne russcene stengt. Vi har fulgt utviklingen.

DRIPPIN: «Det er kanskje Norge som vil oppdage meg sist», har Drippin uttalt. Men hvilken rolle spiller det når den anerkjente grime-etiketten Lit City Trax har omfavnet ham for lengst?

KVALITETSKONTROLL: En enkel prøve kan fortelle deg om MDMA-en du har kjøpt er ekte vare. Men få tester dopet sitt før bruk.

SMIL & GIFT MØTER AKSEL BRAANEN STERRI: Han er opptatt av å fjerne eller forbedre samfunnets lyter og middelmådigheter. Enten det er å abortere downsere, få studenter til å ta Ritalin, få feite folk til å slutte å spise frokost eller gi tips til unge jenter om hvordan de skal bli mer som de chille gutta. I sin streben etter en idealbefolkning, har han en mal han går etter? Hva er dette idealmennesket vi bør strebe etter? Er det tilfeeeeldigvis ham selv?

REVOLUSJONÆR RADIOPOET: I sommer satte Athena Farrokhzad Sverige på hodet i noe så sjeldent som et revolusjonært radioprogram.

+++ masse anmeldelser og guider!