Nå kan du streame hele det nye Wu-Tang Clan albumet

Wu-Tang tar Thanksgiving på alvor, og deler evig utsatte «A Better Tomorrow» i forkant av slippet 2. desember.

b
a

Etter utallige utsettelser, krangling og mer krangling, er endelig «A Better Tomorrow» ferdig. Albumet er Wu-Tangs første på syv år og markerer gruppas 20 årsjubileum. RZA står for brorparten av produksjonen, i tillegg til bidrag fra Rick Rubin, samt Wu-affilierte Mathematics og 4th Disciple.

Les også: Møt de nyfødte tvillingene Raekwon og Ghostface Killah

You gon’ loooooove thiiiiis, loves det, før Method Man og GZA til lyden av ekstra hissige skudd kaster seg inn i åpningslåta Ruckus in B Minor, en låt som vitner om både rappere og ikke minst en produsent tilbake i gammel form.

I tillegg til «A Better Tomorrow» slipper Wu-Tang clan også dobbeltalbumet «Once Upon a Time in Shaolin» på nyåret. Albumet har blitt spilt inn i skjul siden slutten av 2000-tallet og skal trykkes opp i ett – ETT – enslig eksemplar. Prislappen vil bli i millionklassen, ifølge Wu-Tang selv. Les mer om det HER.