Modulær mandag: Analoghimmelsk dypdykk i Aphex Twins studio

Forrige uke publiserte bloggen Noyzelab første del av et intervju med Aphex Twin som fullt mulig er en av de mest dyptgående utstyrspratene vi har sett i nyere tid. I tillegg til at saken i sin helhet vil ta den mest skumbeleste sånn cirka to uker å brøyte igjennom, byr kosepraten på utallige innblikk i Aphex' sjuke synthsamling. I dag droppet del 2 av intervjuet - igjen med nok tech-geeking til å gi enhver scrollende studionerd klam hånd på Mac-musa, altså. Fortsetter under. (OMGear?) Den eksentriske Warp-legenden er kjent for å finte både musikkmedia og fansen til høyre og venstre (eller panne dem L/R? […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X