Foto: Presse

Kenneth Goldsmith starter universitetsfag om å «kaste bort tid på internett»

Og DER klarte noen å toppe Tupac-emnet på Blindern. Faget, som faktisk heter «wasting time on the internet», blir tilbudt creative writing-studenter på University of Pennsylvania fra og med høsten 2015, skriver Dazed and Cofused. I beskrivelsen av emnet stiller Goldsmith spørsmål om hvorvidt tiden vi bruker på tilsynelatende bortkastede aktiviteter – «licking, SMSing, status-updating, and random surfing» – også kan brukes som råmateriale for å skape litteratur: «Using our laptops and a wifi connection as our only materials, this class will focus on the alchemical recuperation of aimless surfing into substantial works of literature.» I et intervju med Washington Post […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.