Kattas parlament: Bankers tips for tidenes uke 47

Akk, ass! Enda en mandag! Dæven steike så mange det er av dem! Rundt femti stykker i året har det blitt oss fortalt! Det er ganske mye, nesten hundre omtrent! Heldigvis har ukestarten også enkelte positive trekk: man kan begynne på nye ting, utvikle nye triks, bytte ut dårlige vaner med fete nye vaner…

Ta tipset fra vår favorittfyr i hele universet, Segwayideologen Bård Hoksrud fra Fremskrittspartiet. En ny uke begynner nå, ta fart inn:

hoks ny uke

Vi tok en knall liten ringerunde til de gøyaleste kattedyrene vi kjenner for å hale ut noen snedige tips til hvordan VIRKELIG tyne moroa ut av uke 47. De sa mye bra! Nummer sju er helt vill! Følg med ‘a!

Snurr katt:

katt1 Laura (9), grafisk designer og potetskreller

Uke 47, sieru? Det er jo den feeeeeeeeteste uka i hele kalenderen! Pleier å treffe sånn ca. midt i november, eller hva? Shit, ass. I fjor brukte jeg hele uke 46 på å ligge og vake i en balje med stjært champagne for å lade opp. Ringte en kompis, Rolfer’n fra Ammerud. Du kjenner vel ham? Han med gipsen? Shit, ass! Han slang seg på sparkesykker’n og druste på nerrover bakker og oppover hills og kom innom med en PALL med Ritz crackers. Har aldri vært så salt i kjeften verken før eller siden, men heldigvis hadde vi metervis med champis å tylle i oss. Mot slutten av uka var vi så finstemte at vi bare ble liggende hele uke 47 og så på en gammal Seinfeld-episode slått på pause akkurat idet Kramer sklir inn døra i leiligeten til’n Jerry, hehe. Faen ass, han Kramer er litt av en fyr.

katt2Jimmy (2,5), energidrikkpromotør

Hehe, du vet jeg jobber som energidrikkpromotør… Så om du spør meg hva du skal gjøre i uke 47 ligger det vel mildt sagt stappa inn mellom hvert eneste kort i stokken at du burde DREKKE ENERGIBRUS! Tenk på all moroa du kan ha med en dødelig dose koffein snurrende rundt i blodomløpet! Du kan styre med feeeeeet parkour! Du kan danse hele natta! Mikse drøye drinker all night and party every day! Sykle fort i oppoverbakke og ENDA FORTERE i nedoverbakke! Ta taxi! Ta MAXItaxi! Ring en venn! Snakk om energibrus!

katt3 Trude (7), salsainstruktør og partner

Ja du tenker vel at siden jeg er salsainstruktør og partner så skal jeg foreslå at du danser salsa og, eh, inngår partnerskap? Der tar du mektig feil, ass! Harru tatt deg en knall liten tur i marka i det siste? Hvis ikke: det er mitt tips. Pass på å ikke trimme klørne i forkant bare, da kan det bli litt vel kjipt å manøvrere utti der. Hvis du er katt, altså. Om du er menneske… Tja, da syns jeg egentlig du kan bli hjemme. Hold marka folkefri, spørru meg! Og bikkjefri, ikke minst! Ta de derre hersens bikkjene deres og stapp dem i SUV-traileren og kjør en tur på fjellet og besøk en trivelig pizzeria ellerno. Ja, det er mitt tips.

katt4 Rudolf (3,5), samler

Jeg har begynt å samle på kniv i det siste. Det er bra greier! Begynte med en smørkniv jeg fant i en hylle nede ved kaien, og så ballet det på seg som dem sier! Skaffet dolk, fikk tak i et fett sett biffkniver… Sjekket opp i noen annonser på finn.no og sikret meg noen mildt sagt stilige sverd også, men sverd er jo ikke kniv, akkurat… Har finni en leverandør på den kinesiske eBay-varianten taobao.com, fyren designer kniver på sparket om du payer opp fort nok. Fikk slipt sammen noen digre scimitarer og knøttsmå lommekniver støpt inn i et helt drøyt nice laminert bikkjekadaver som et slags «conversation piece», har det stilt ut midt på stuegulvet hjemme i kattekollektivet. Det fremprovoserer MILDT SAGT mye bra conversations, ass! Så joda, tipset mitt er å samle på kniv denne uka.

katt5 Jim (2), ulv i kattekostyme

Du er ute og snakker med katter, sier du? Hehe… Hvor finner du slike? Vet du om noen steder hvor kattene henger i små klubber, kanskje? Jeg er en sosial fyr, serru… Liker å henge med andre katter… Ingenting suspekt… Spille kort, drekke kattebrus, se på katte-Luksusfellen på katte-TV3, slike ting… Sykle på tandem-kattesykkel og skrive leserbrev til KATT&DAG og drikke kattekaffe borte på kattekiosken… Jeg er en helt vanlig katt, med et mer eller mindre vanlig katteliv.

katt6 Muly (4,5), sjef og imperator

Yo, hør ‘a! Jeg har fått meg konstorstol. Det er HELT VILT. Greia har hjul, haugevis av hjul. Følg med nå, så skal jeg forklare greia. Du slenger deg i stolen og sitter skikkelig stille, også får du en kompis – gjerne en litt stor en, f.eks en gaupe eller en snill hund om du kjenner en (de fins visstnok, har dog ikke sett dem sjøl lol), til å puffe stolen drithardt avgårde. Så ruller du fritt nerrover korridoren, hahaha! Der er heeeeeeeelt nydelig! Har holdt på med dette siden vi fikk stoler med hjul i juni. Produktiviteten har gått ned ganske drastisk men moroa er jo helt off the charts. Måtte kjøpe nye charts for å kartlegge og protokollføre! Har ikke fått pakket dem ut ennå da, siden vi bare driver og ruller på stol her om dagen. Jaja. Får ta det til uka! Legg inn en breial smiley her, ‘a! ;-D

katt7 Trude G. (12), pensjonist og spekulant

Ja du lurer vel på hva man kan gjøre på en kjekk uke midt i november, ditt nysgjerrige esel av en lassis! Du fører vel statistikk over hva folk svarer og bruer post-it-lapper og notepapir og greier, tenker jeg! Ja, det skal du fååååååååå meg til å tro! Vettu hva jeg gjør i uke 47, din slask? Jeg ringer tilfeldige nummer i telefonKATTalogen og bare mjauer i timesvis inn i røret! Det er vel slike ting du tror vi katter styrer med 24/7, eller hva? Vettu, her hin dagen fikk jeg en faks fra en gammel kompis neppå Sørlandet… Roger’n, du kjenner ham? Han med trynet? Jaja, uansett! Han kunne forutse at du skulle stoppe meg her i krysset Oslogate/Schweigaards gate og stille meg masse fjollete spørsmål om uka, og han tipset at jeg skulle si FUCK OFF. Så vi snakkas!

X