Juan Atkins er januar-klar med nytt album under aliaset Model 500

Klikk, klikk, hurra! Det jubles høylydt fra Detroit til kommentarfeltet hos Resident Advisor over nyheten om at techno-gudfaren Juan Atkins straks er aktuell med nytt album under aliaset Model 500. Skiva har fått navnet Digital Solutions og skal gis ut på Atkins' egen Metroplex-label tidlig til neste år. Fortsetter under ønskereprise på Model 500s ikoniske «No UFOs» fra 1985: Med unntak av litt EP-teasing har ikke den 52 år gamle Detroit-produsenten vært aktiv (på plate) under Model 500-aliaset siden albumet Deep Space i 1995 og Mind and Body i '99. I forbindelse med skiveslippen i januar vil Atkins også legge ut på en aldri så liten liveturné, så det er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X