Juan Atkins er januar-klar med nytt album under aliaset Model 500

Klikk, klikk, hurra! Det jubles høylydt fra Detroit til kommentarfeltet hos Resident Advisor over nyheten om at techno-gudfaren Juan Atkins straks er aktuell med nytt album under aliaset Model 500. Skiva har fått navnet Digital Solutions og skal gis ut på Atkins' egen Metroplex-label tidlig til neste år. Fortsetter under ønskereprise på Model 500s ikoniske «No UFOs» fra 1985: Med unntak av litt EP-teasing har ikke den 52 år gamle Detroit-produsenten vært aktiv (på plate) under Model 500-aliaset siden albumet Deep Space i 1995 og Mind and Body i '99. I forbindelse med skiveslippen i januar vil Atkins også legge ut på en aldri så liten liveturné, så det er […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.