Juan Atkins er januar-klar med nytt album under aliaset Model 500

Releaseparty like it’s 1999!

b
a

Klikk, klikk, hurra! Det jubles høylydt fra Detroit til kommentarfeltet hos Resident Advisor over nyheten om at techno-gudfaren Juan Atkins straks er aktuell med nytt album under aliaset Model 500. Skiva har fått navnet Digital Solutions og skal gis ut på Atkins’ egen Metroplex-label tidlig til neste år.

Fortsetter under ønskereprise på Model 500s ikoniske «No UFOs» fra 1985:

Med unntak av litt EP-teasing har ikke den 52 år gamle Detroit-produsenten vært aktiv (på plate) under Model 500-aliaset siden albumet Deep Space i 1995 og Mind and Body i ’99. I forbindelse med skiveslippen i januar vil Atkins også legge ut på en aldri så liten liveturné, så det er bare å krysse fingrene for at den norske bookingfiffen allerede er i gang med å legge inn bud.

Digital Solutions slippes på Atkins’ Metroplex-selskap i januar.