Johnny Rotten har brukt over 100.000 kroner på iPad-apps

I den tilsynelatende utømmelige kategorien «Gamle helter som skuffer» skal vi i dag til John Lydon. Tidligere Sex Pistols- og Public Image Ltd-vokalist (jada, de holder sikkert på fortsatt), nå smørselger, feilslått musikalstjerne og... app-avhengig. I et ferskt intervju med The Telegraph avslører Lydon at han i løpet av de siste to årene har brukt over 100.000 kroner på apper til iPaden sin. «Game of War» er gratis, mens «Real Racing» koster tre dollars. Lyndon har altså gått i den såkalte freemium-fella – at man ved hjelp av et tastetrykk betaler for å komme seg videre i spillet. Spillmodellen har kostet mengder av foreldre […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X