Johnny Rotten har brukt over 100.000 kroner på iPad-apps

I den tilsynelatende utømmelige kategorien «Gamle helter som skuffer» skal vi i dag til John Lydon. Tidligere Sex Pistols- og Public Image Ltd-vokalist (jada, de holder sikkert på fortsatt), nå smørselger, feilslått musikalstjerne og… app-avhengig. I et ferskt intervju med The Telegraph avslører Lydon at han i løpet av de siste to årene har brukt over 100.000 kroner på apper til iPaden sin. «Game of War» er gratis, mens «Real Racing» koster tre dollars. Lyndon har altså gått i den såkalte freemium-fella – at man ved hjelp av et tastetrykk betaler for å komme seg videre i spillet. Spillmodellen har kostet mengder av foreldre […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.