Jai Paul dukker opp på Miguels Instagram, internett gråter av glede

WWWow (!).

b
a

Du vet du er en myteomspunnet råtass når du ikke har vært aktuell med ny musikk på over to år, og allikevel får 1500 entusiastiske musikkbloggomtaler dagen etter at fjeset ditt dukker opp på Instagram. Den fløyelsmyke R&B-sangeren Miguel postet i går et bilde av seg selv i studio med SELVESTE Jai Paul, sistnevnte for mange mest / kun kjent for følgende fire ting:

1. Den formidable singelen «BTSTU» fra 2010

2. Den godt over gjennomsnittet vellydende «Jasmine» fra 2012

3. Det etterlengtede debutalbumet som aldri kommer

4. ?

Uansett, folk ser ikke ut til å miste interessen for den temmelig hemmelige studioflinkisen, på tross av at han altså har sluppet kun to «singler» på fire år (de uferdige demoene som lekket på nett i fjor gjelder ikke, vel?). Debutalbumet skulle gis ut på XL Recordings i 2011, men så langt har lite til ingenting nytt dukket opp der i gården.

Om Jai Paul en mystisk perfeksjonist eller en umotivert latsabb vites ikke, men JPs tålmodige fanskare fikk hvertfall litervis av vann på ventemølla da «Adorn»-stjernen Miguel postet bildet under på sin Instagram i går:

MiguelJaiPaulInstagram

Og VIPS! Er det som om det er 2011 igjen; Jai Paul er best! Ekte legende. Bedre enn D’Angelo og Prince tilsammen! Hva gjør han i studio med Miguel, ‘a? «Jasmine» er ikke like bra som «BTSTU» assa. Er skiva endelig ute snart? Osv.

Spoiler-alert: Mannen til venstre på bildet er A. K. Paul, Jai Pauls beatmekkende bror som også har kjørt seg opp med en rekke fine produksjoner den siste tiden – ikke umulig blant annet for Miguel. Men, Jai ja – lov å håpe.

Jai Pauls foreløpig utitulerte debutalbum skal etter planen gis ut på XL Recordings i 2011 2012 2013 2014 ?.