Innovatøren bak Kim Kardashians bakende

Om du ikke har bodd i en hule denne uken har du sikkert fått med deg Paper Magazines nye forsider. Magasinet blir denne måneden preget av bilder av en nedoljet Kim Kardashian i forskjellige positurer. Kardashian, som er aktuell med en hard cover bok fylt av selfies til våren stiller opp splitter naken med coverteksten Break the internet. Internett forsvant dog ikke, og selv om bildene sikkert vil gå viral i samme tråd som Anaconda-videoen til Nicki Minaj og andre bidrag til året som har stått i bakendens tegn, er ikke bildene spesielt sexy, dette er camp. Susan Sontag definerte […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X