Hudson Mohawke slipper b(r)asstung «Chimes»-remiks med Future & Pusha T

I motsetning til hans nå baby-alene-mama Ciara, synes vel folk flest at Future sjelden gjør noe gærnt. I tillegg til å være svorne tilhengere av den Organized Noize-affilierte ATL-sangerens svulstige diskografi, ble vi heller ikke mindre fans etter å ha stirret inn i Future under Øyafestivalen i sommer. Denne uken dukket autotune-connoisseuren opp på Hudson Mohawks b(r)asstunge «Chimes»-remiks, og gjør sedvanlig god figur. I tillegg til fremtidens flotteste gjestes remiksen av noen av nåtidens hotteste, nemlig Travi$ Scott, French Montana og Pusha T. (Forresten: Ikke glem å sjekke ut den splitter nye Kanye West-produserte låten til Pusha som droppet denne uken) […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.