Hudson Mohawke slipper b(r)asstung «Chimes»-remiks med Future & Pusha T

Hva var vel raplivet uten 808-trommer & autotune?

b
a

I motsetning til hans nå baby-alene-mama Ciara, synes vel folk flest at Future sjelden gjør noe gærnt. I tillegg til å være svorne tilhengere av den Organized Noize-affilierte ATL-sangerens svulstige diskografi, ble vi heller ikke mindre fans etter å ha stirret inn i Future under Øyafestivalen i sommer. Denne uken dukket autotune-connoisseuren opp på Hudson Mohawks b(r)asstunge «Chimes»-remiks, og gjør sedvanlig god figur. I tillegg til fremtidens flotteste gjestes remiksen av noen av nåtidens hotteste, nemlig Travi$ Scott, French Montana og Pusha T.

(Forresten: Ikke glem å sjekke ut den splitter nye Kanye West-produserte låten til Pusha som droppet denne uken)

Apple likte «Chimes»-originalen så godt at de puttet den i sin seneste reklame for Macbook Air. Pusha, Travi$, Future og French likte den så godt at de mekka (formeltro, men go’) remiks. Begge deler ganske hygg for den flittige Lucky Me-luringen HudMo, da.

Hør!