Hudson Mohawke slipper b(r)asstung «Chimes»-remiks med Future & Pusha T

I motsetning til hans nå baby-alene-mama Ciara, synes vel folk flest at Future sjelden gjør noe gærnt. I tillegg til å være svorne tilhengere av den Organized Noize-affilierte ATL-sangerens svulstige diskografi, ble vi heller ikke mindre fans etter å ha stirret inn i Future under Øyafestivalen i sommer. Denne uken dukket autotune-connoisseuren opp på Hudson Mohawks b(r)asstunge «Chimes»-remiks, og gjør sedvanlig god figur. I tillegg til fremtidens flotteste gjestes remiksen av noen av nåtidens hotteste, nemlig Travi$ Scott, French Montana og Pusha T. (Forresten: Ikke glem å sjekke ut den splitter nye Kanye West-produserte låten til Pusha som droppet denne uken) […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X