Edru, hva da? SZA prøver å overbevise seg selv (og mamma) om at det blir bedre snart

Hurra for neo-soul du ikke trenger å skjemme deg for å bumpe i ’14.

b
a

Først kom EP’en S, etterfulgt av EP’en – og gjett hva tredje sett ut i SZAs EP-triologi skal hete? (Du klarer det nok.) Den råflinke 24-åringens ble tatt varmt i mot da den droppet i april, og etter et utrettelig turnékjør i hele sommer dukket det forleden dag opp en ny låt fra den St. Louis-fødte, New Jersey-tilflyttede R&B-sangerinnen. Smellvakre «Sobriety» er SZA på sitt beste, og med et toppa produksjonslag (med blant andre Thundercat og Sounwave om bord) er det lite å utsette på første singel ut fra neste EP.

Neo-soul har vel nærmest vært et skjellsord i en årrekke nå, men så lenge det låter sånn cirka som dette er det vel lite å skjelle for:

 

 

For mer SZA sjekk ut hennes Soundcloud  her