Edru, hva da? SZA prøver å overbevise seg selv (og mamma) om at det blir bedre snart

Først kom EP’en S, etterfulgt av EP’en Z – og gjett hva tredje sett ut i SZAs EP-triologi skal hete? (Du klarer det nok.) Den råflinke 24-åringens Z ble tatt varmt i mot da den droppet i april, og etter et utrettelig turnékjør i hele sommer dukket det forleden dag opp en ny låt fra den St. Louis-fødte, New Jersey-tilflyttede R&B-sangerinnen. Smellvakre «Sobriety» er SZA på sitt beste, og med et toppa produksjonslag (med blant andre Thundercat og Sounwave om bord) er det lite å utsette på første singel ut fra neste EP. Neo-soul har vel nærmest vært et skjellsord i en årrekke nå, men så lenge […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.