Edru, hva da? SZA prøver å overbevise seg selv (og mamma) om at det blir bedre snart

Først kom EP'en S, etterfulgt av EP'en Z - og gjett hva tredje sett ut i SZAs EP-triologi skal hete? (Du klarer det nok.) Den råflinke 24-åringens Z ble tatt varmt i mot da den droppet i april, og etter et utrettelig turnékjør i hele sommer dukket det forleden dag opp en ny låt fra den St. Louis-fødte, New Jersey-tilflyttede R&B-sangerinnen. Smellvakre «Sobriety» er SZA på sitt beste, og med et toppa produksjonslag (med blant andre Thundercat og Sounwave om bord) er det lite å utsette på første singel ut fra neste EP. Neo-soul har vel nærmest vært et skjellsord i en årrekke nå, men så lenge […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X