Hør Mark Ronson lure Mystikal ut av dvale på FESTLIGE «Feel Right»

Kunsten å servere overtydelige referanser til go' gammeldags funk og soul på spiselig kommerst vis er kun et fåtalls av dagens plateprodusenter forunt. F. eks. Om'mas Keith får til, Pharrell Williams har peil, Salaam Remi treffer tidvis, også Mark Ronson, da. Slapbass og wah wah-gitar blir fort litt mehhhh, men Mark har for lengst bevist at han kan ty til både blåserrekke og breakbeats uten å gå helt Kappahl-reklame. Det Grammy-vinnende, sterkt Motown/Stax-refererende Amy Winehouse-albumet Back To Black i 2006 var som kjent den 39 år gamle britens Definitive gjennombrudd som produsent, og året etter ga Ronson ut sitt andre soloalbum Version, igjen stappfullt av vintage-vrier på nyklassikere som Britneys «Toxic» og Radioheads «Just». […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.