Har kortfilmen «Continuum» årets fineste soundtrack?

Etter at den London-baserte poeten Sofia Mattioli gjorde videoen til Jamie xx' «Sleep Sound» i sommer, skulle det vel nesten bare mangle at The xx-bakmannen stiller opp når Sofia nå slipper kortfilmen Continuum sammen med sin langtidskollaboratør og visual artist-venninne Rebecca Salvadori. Continuum er filmet på iPhone og tikker inn på beskjedne to minutter, hvorav Jamie, Four Tet, Koreless og John Talabot har bidratt med hvert sitt stykke musikk til klippet, som hadde premiere via Nowness i går. Musikerne skal ha fått filmen levert på mail fra Sofia med påfølgende melding: - Mens filmen spiller, så ønsker jeg at alle går inn i sin egen «space» i hodet […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.