Er 55-årige Slavik verdens best kledde uteligger?

Ahh, MOTE! Moter kommer og går, og det du ser på Fashion Week Monaco speiler ikke nødvendigvis gatemoten., men hvem vil egentlig slenge rundt seg med begrep som «gatemote» eller «high fashion», uansett? Selv er vi mest tilbøyelig til å bruke ordet «dille», fordi det konnoterer noe lekent og oppfunnet, og fordi det er et anakronistisk ord som egentlig ingen bruker lenger. Akkurat som gatemoten eller det man så på moteuka i Oslo i fjor. Men hva vet vel jeg, som først og fremst sverger til funksjonelle, enkle klær? Bare at jeg tidvis har vært midt i motesmørøyet i korte perioder […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X