Endelig er den her(b): Verdens første cannabiskokebok for gourmeter

Når vi sier «munchies» hva tenker du da? Cocio og skolebrød med ekstra eggekrem? Slutt 'a. Istedenfor å bli høy først og spise etterpå, har folk i en årrekke foretrukket å gjøre begge deler i ett jafs - og diverse varianter av weed brownies, cookies og pannekaker med cannabissmør har lenge stått på menyen til 420-eliten. Men, å smuldre nitrist hasj oppi TORO-vaffelrøra er ikke lengre nok; Ildsjelene bak nettstedet The Stoner’s Cookbook jobber i disse dager på spreng med å folkefinansiere Herb. Boka bugner over av lekre fargebilder og med over 200 velklingende oppskrifter som «Green Goodness Hemp Seed Pesto Pasta» og «Medicated Butternut […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X