Endelig er den her(b): Verdens første cannabiskokebok for gourmeter

Matlaging for weederekomne.

b
a

Når vi sier «munchies» hva tenker du da? Cocio og skolebrød med ekstra eggekrem? Slutt ‘a. Istedenfor å bli høy først og spise etterpå, har folk i en årrekke foretrukket å gjøre begge deler i ett jafs – og diverse varianter av weed brownies, cookies og pannekaker med cannabissmør har lenge stått på menyen til 420-eliten. Men, å smuldre nitrist hasj oppi TORO-vaffelrøra er ikke lengre nok;

Ildsjelene bak nettstedet The Stoner’s Cookbook jobber i disse dager på spreng med å folkefinansiere Herb. Boka bugner over av lekre fargebilder og med over 200 velklingende oppskrifter som «Green Goodness Hemp Seed Pesto Pasta» og «Medicated Butternut Squash Soup» bør disse lune appetittvekkerne kunne gi selv 4H-ledelsen vann i munn.

Se promo-weedeo her:

Årets julegave? Gi din støtte til – og forhåndsbestill din kopi av – Herb her.

DENNE SAKEN BLE OPPDATERT 26. DESEMBER 2014.