Eksklusivt: Utdrag fra Christian Tybring-Gjeddes Titanic-bok

Vår favorittideolog i Fremskrittspartiet, bror Christian Tybring-Gjedde, slipper i disse dager en fet bok hvor han tar et kraftig oppgjør med partiet, og sammenligner Norge med Titanic som støter på et isfjell av vrang, vond og kjip innvandring. Sprekt opplegg! Men hør, CTG snakker ikke KUN om isfjell og partifeller, han leverer også et freskt innblikk i hvordan det er å være Fremskrittspartiets gøyeste fyr og løseste kanon. Slettes ingen spak prestasjon i et crew som huser f.eks Kent Andersen og Per Sandberg, ass! Vi fikk et møllspist eksemplar av boka levert av en vis og grei kråke vi kjenner og […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.