Dekadent dessertnytt: Se 2 Chainz spise verdens dyreste iskrem

Def Jam-rapperen saumfarer land & strand for å avkrefte at det beste i livet er gratis.

b
a

Mens Katarina Flatland jakter hvileløst på kjærligheten, har sørstatsrapperen 2 Chainz linket opp med GQ for å jakte på verdens Most Expensivest Shit i en ny & jovial web-miniserie. Så langt har den 37 år gamle Def Jam-artisten blant annet fått bryne seg på verdens dyreste wagyu-hamburger, et headset til røft regnet 200.000,- og verdens dyreste Mercedes Benz.

I den seneste episoden av Most Expensivest Shit teamer 2 Chainz og GQ opp med matmonsen Joe Calderone for å smake på verdens dyreste iskremdessert, eksklusivt servert på den ikoniske restauranten Serendipity 3 i New York.

Og dommen?

2ChainzIceCream

En porsjon av den iskalde herligheten Golden Opulence Sundae tikker inn på usnaue $1000, og består av tahitisk vaniljeis med trøfler og frukt fra den velrennomerte parisiske delikatessebutikken Fauchon, toppet med 23-karats gullflak, verdens dyreste sjokolade fra Amedei Porcelana (samt chuao-sjokolade av kakaobønner høstet ved Det karibiske hav på kysten av Venezuela), rikelige mengder Madagaskar-vanilje og en liten skål Grand Passion-kaviar infusert med pasjonsfrukt og Armagnac – det hele servert i krystallbeger med en 18-karats gullskje (såklart).

NAV! NAM! Se heldiggrisen 2 Chainz velsigne smaksløkene med verdens dyreste dessert i den nyeste episoden av Most Expensivest Shit:

For flere episoder av MES – sjekk ut 2 Chainz’ hjemmeside.