Dekadent dessertnytt: Se 2 Chainz spise verdens dyreste iskrem

Mens Katarina Flatland jakter hvileløst på kjærligheten, har sørstatsrapperen 2 Chainz linket opp med GQ for å jakte på verdens Most Expensivest Shit i en ny & jovial web-miniserie. Så langt har den 37 år gamle Def Jam-artisten blant annet fått bryne seg på verdens dyreste wagyu-hamburger, et headset til røft regnet 200.000,- og verdens dyreste Mercedes Benz. I den seneste episoden av Most Expensivest Shit teamer 2 Chainz og GQ opp med matmonsen Joe Calderone for å smake på verdens dyreste iskremdessert, eksklusivt servert på den ikoniske restauranten Serendipity 3 i New York. Og dommen? En porsjon av den iskalde herligheten Golden Opulence Sundae tikker inn på usnaue $1000, og består av tahitisk vaniljeis […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X