Foto:

Bildeserie: Lanseringsfest for NATT&DAGs novemberutgave

Vi tok over Paleet for å feire ny utgave og forvandlet det til Oslos beste klubb. Den svenske DJ-duoen Mr. Tophat & Art Alfie spilte! Chmmr spilte! Daniel Gude og DJ Karim spilte! Takk til alle som kom og kickstartet helgen. Sjekk ut masse bra folk: [nggallery id=829]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X