– 74 er det nye 24!

«Age Ain’t Nothing But a Number» sang 14 år gamle Aaliyah på tittelkuttet fra debutalbumet sitt i 1994, de udødelige refrengstrofene ført i pennen av ingen ringere enn åryre R. Kelly. Spol 13 år fram i tid, og Jay Z proklamerte håpefullt at «30 is the New 20!» på singelen «30 Something» fra Kingdom Come. I dag: Den italienske produsentlegenden Giorgio Moroder ser den og den og høyner med å døpe sin nye singel «74 Is The New 24».

GiorgioDonna

Hør comebacket fra Donna Summer-bestisten via Spotify her:

(Fortsetter under.)

Italo-sjefen bak tidløse discoperler som «I Feel Love» og «Love To Love You Baby» er altså straks klar med sitt første soloalbum på over 30 år. Dette kan da MULIG bli bra… eller? De gamle er som kjent fortsatt eldst, men EDM-pionéren Giorgio virker alt annet enn avdanket og kisteklar i sitt entusiastiske presseskriv for det kommende albumet:

– Dance music bryr seg ikke om hvor du bor, hvem vennene dine er eller hvor mye penger du tjener. Den bryr seg heller ikke om du er 74 eller 24, for 74 er det nye 24!

(Jøsses?)

Skjermbilde 2014-11-17 kl. 21.31.24

Albumet skal etter planen ut tidlig på nyåret, og gjestes av blant andre Charlie XCX, Mikky Ekko, Sia, Britney Spears, Kylie Minogue, Foxes og Matthew Koma.

X