Vinn listeplass på Torgny-konsert og signert vinyl

Råskinn. Levemann. Musiker. Showmann? Manshow? Man kan si mye om Torgny Amdam, og Torgny sier generelt mye – Smilegiften vi gjorde med ham var en skjellsettende opplevelse for alle involverte. Er du hypp på å kunne si noe om Torgny? Slenge rundt deg med at du så den konserten på Parkteatret i oktober 2014? Da er det tre enkle ting du må gjøre:

1: Sett deg i en god stol. Man sitter altfor sjeldent i virkelig gode stoler.

2: Last ned NATT&DAG-appen. Den finner du i App Store, Google Play eller på denne linken. Der kan du også finne andre gode tilbud samt oversikt over det beste som skjer i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Alt det fra den digge stolen du sitter i!

3: Finn Torgny-konkurransen og delta! Kanskje på tide å reise seg fra stolen.

Avslutningsvis gir vi selvsagt ordet til TORGNY selv, fra da han gjestet «Sommer i P2» i sommer, på P2 :

«Jeg tenker på svaiende knehaser, solbrune håndledd, fantastiske rompehull, avgrunnsdype anus, våte, varme, villige vaginaer, stive sprutende kukker, orgasmen som den eneste sanne forskansning her i livet, orgasmen som den eneste trygge havnen, og det nest beste alternativet er selvfølgelig dansen, dansen og alkoholen, den konstruktive og foretaksomme alkoholen, utagerende kropper og skvulpende glass, vær så snill å lov meg å danse i kveld, hell det du liker i glasset og dans med den du er glad i, eller kanskje enda bedre, med en helt fremmed, er ikke voksne mennesker generelt for dårlige til å få seg nye venner, og kanskje man skal drite i den anmasende alkoholen, denne slavemoralens styrkedrikk, dette sannhetsserumet for de feige, og bare være skamløst edru, eller blir vi nødt til å sable en champagne, sprettende bortover, bobler av champagne, nå må vi feire livet, som jo er helt lik den norske sommeren, så alt for kort, så dans for faen, dans, vis meg kroppen din, vis meg kroppen din ute av kontroll, i full kontroll, at du er en leder som elsker å bli glodd på, å bli glodd på av rytmen, å underlegge seg rytmen, å bli begjert av den, som det var et dypt ønske inni deg, et ønske om å høre til, et ønske om å være en del av noe større enn deg selv, FÅ SE KROPPEN!»

X