Vi vet hva du gjorde sist sommer gjør i helga: Skrekkfilmmaraton!

Endelig er Halloween her! Selv om høytiden med årene har blitt en relativt barnevennlig affære, og samtidig (for enkelte) en konkurranse i hvem som kan ha minst mulig klær på seg og fortsatt kalle det et kostyme, vil undertegnede  slå et slag for det Halloween egentlig er ment som: en god unnskyldning for å grave seg ned i skrekkfilmer i alle former og varianter. Vi har vurdert mange av årets nye skrekkfilmer, og lenker til noen av anmeldelsene finner du nederst i denne saken. Her skal vi imidlertid konsentrere oss mer om noen av de mindre kjente perlene fra skrekkfilmhistorien – gamle så vel som nye. Protoslasherens ukjente […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X