Ukas High Five: Jorun Aartun kler av norsk moteindustri

Hvorfor skrev du Avkledd? – Mye av det som skrives om mote her til lands er fortsatt relativt ukritisk og lite analytisk. Stoffet er fortsatt underholdningsrettet, og jeg mener det er på tide å diskutere hva som må til for å bli en nasjon hvor motedesignere blir oppmuntret og respektert. Kort oppsummert så trenger vi mer substans og mindre brunkrem, fjas, slitte paljetter og terningkast. Hvem har ansvaret for at det går så dårlig? – Problemet er sammensatt: For at den norske motescenen skal bli konkurransedyktig, må det bygges bro mellom designere, politikere og næringsliv. Et av mine største ønsker […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X