Ukas High Five: Jorun Aartun kler av norsk moteindustri

Hvorfor skrev du Avkledd? – Mye av det som skrives om mote her til lands er fortsatt relativt ukritisk og lite analytisk. Stoffet er fortsatt underholdningsrettet, og jeg mener det er på tide å diskutere hva som må til for å bli en nasjon hvor motedesignere blir oppmuntret og respektert. Kort oppsummert så trenger vi mer substans og mindre brunkrem, fjas, slitte paljetter og terningkast. Hvem har ansvaret for at det går så dårlig? – Problemet er sammensatt: For at den norske motescenen skal bli konkurransedyktig, må det bygges bro mellom designere, politikere og næringsliv. Et av mine største ønsker […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.