Foto: Presse

Ukas High Five: – Føkk det! Feminist, ikke pessimist

Hver uke high fiver vi noen som fortjener det – og spør om det du ikke visste du lurte på. I dag: Feminalen Hvem: Feminalen er en splitter ny festival som ønsker å skape rom for debatt rundt kjønn i populærmusikken og løfte frem dyktige kvinnelige artister. Hvorfor? Arrangeres denne helgen på Rockheim i Trondheim, med konserter, paneldebatter og fotoutstilling. Hele væla er bare gutter! Finn et strå og træ dom på. Hardt. Træ dom HARDT på strået. Råkt ned på strået. Om man leter i musikkmiljøet er det i hvert fall ikke mangel på gutter å træ. Sommerens debatt om mannsdominansen i den […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X