Foto:

Smil & Gift møter Anders «Salsa Tequila» Nilsen

[6] Fortell en vits, da! Vi har hørt at du er så jævla morsom! – Å, yes! Det var akkurat det spørsmålet jeg håpet jeg skulle få!  [1] Jævla morsomt! – Det er sånt som standup-komikerne klarer. Jeg er en av dem som må bruke lang tid på å komme opp med én ting. En helt egenkomponert vits? [1] Hva med den morsomste vitsen du vet om? Hvis du ikke kan finne på en sjøl kan du jo dra en du har hørt fra noen andre … Det er jo et svar i seg selv. Et svar i kraft av kapitulasjon. – Ja, da […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X