Motemåneden oppsummert: Kanye flasher titsa, Kendall Jenner mobbes og ligger med Justin Bieber

Månedens comeback At jødehets ikke er så trendy, fikk John Galliano erfare etter en fuktig kveld på Paris-baren La Perle i 2011. Tre stille år har gått siden den offentlige oppvasken og avskjedigelsen – nå ryktes det at Galliano gjør comeback hos Maison Martin Margiela, med en egen couture-linje. Faksimile: theindependent.co.uk Månedens dyr: Pitbullen Chango digger fashion og poster daglige antrekksbilder til sine i underkant av 18000 Instagram-følgere. Månedens Mette-Marit Kronprinsesse Mette-Marit gjestet Tyskland ikledd Hussein Chalayans futuristiske fashion. Neida, hun hadde bare på seg regntøy og flate sko. Faksimile: minmote.no Månedens nedleggelse #1 Samtidig som samarbeidskolleksjonen med Lindex slippes, annonserer Jean-Paul […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.