Motemåneden oppsummert: Kanye flasher titsa, Kendall Jenner mobbes og ligger med Justin Bieber

Månedens comeback At jødehets ikke er så trendy, fikk John Galliano erfare etter en fuktig kveld på Paris-baren La Perle i 2011. Tre stille år har gått siden den offentlige oppvasken og avskjedigelsen – nå ryktes det at Galliano gjør comeback hos Maison Martin Margiela, med en egen couture-linje. Faksimile: theindependent.co.uk Månedens dyr: Pitbullen Chango digger fashion og poster daglige antrekksbilder til sine i underkant av 18000 Instagram-følgere. Månedens Mette-Marit Kronprinsesse Mette-Marit gjestet Tyskland ikledd Hussein Chalayans futuristiske fashion. Neida, hun hadde bare på seg regntøy og flate sko. Faksimile: minmote.no Månedens nedleggelse #1 Samtidig som samarbeidskolleksjonen med Lindex slippes, annonserer Jean-Paul […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X