Louis CK mener menneskeheten er skapt av DNAet til marsboere som døde på flukt fra global oppvarming

Alles favorittkomiker, Louis Ck, har ikke bemerket seg som noen stor fan av alle komikeres favoritt-sosiale medie. Konfrontert av komiker og programleder Conan O'Brien med sin ganske douchy følger/følgere-rato på absolutt ingen/mange millioner, svarte han forbiledlig ærlig: "Jeg har Twitter for å fortelle folk hva jeg vil at du skal kjøpe og når de skal gi meg penger" – og leverte en rant om hvordan folk ikke LEVER lenger, bare tweeter og sånn. Nå er ikke twitter-motstanden mer ektefølt enn at han har skrevet sånn ca en kvart roman der, men entusiasmen har kanskje ikke vært på nivå med mange av […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X