Foto: Christian Belgaux

Lanseringsfest NATT&DAG: Den ideologiske utgaven

Ajajaj… Nå begynner det å bli skikkelig mørkt, dere – både utenfor vinduet og inni kroppen. Heldigvis tilbyr vi en real seratonininnsprøytning, i form av lanseringsfest for vår ideologiutgave! Det går ned på Vanguard (ved Popsenteret) fra kl. 19.00 på fredag. Telephones spiller, DJ Purpurr Purple spiller, Monica Ifejilika spiller, NATT&DAG DJs spiller, DU danser og lesker deg – det blir NICE! I NATT&DAGs oktoberutgave kan du blant annet lese om: HJERNEVASKERIET: Din tanke er fri? Niks, slik vil det aldri bli. Den kan både fanges, brennes og av fiender gjenkjennes. Les NATT&DAGs guide til Norges ideologer og forstå hvorfor ingen som står en time […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.