Foto: Christian Belgaux

Lanseringsfest NATT&DAG: Den ideologiske utgaven

Ajajaj… Nå begynner det å bli skikkelig mørkt, dere – både utenfor vinduet og inni kroppen. Heldigvis tilbyr vi en real seratonininnsprøytning, i form av lanseringsfest for vår ideologiutgave! Det går ned på Vanguard (ved Popsenteret) fra kl. 19.00 på fredag. Telephones spiller, DJ Purpurr Purple spiller, Monica Ifejilika spiller, NATT&DAG DJs spiller, DU danser og lesker deg – det blir NICE! I NATT&DAGs oktoberutgave kan du blant annet lese om: HJERNEVASKERIET: Din tanke er fri? Niks, slik vil det aldri bli. Den kan både fanges, brennes og av fiender gjenkjennes. Les NATT&DAGs guide til Norges ideologer og forstå hvorfor ingen som står en time […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X