Lanseringsfest NATT&DAG: Den ideologiske utgaven

I samarbeid med Oslo World Music Festival inviterer vi til fest på Vanguard!

b
a

Ajajaj… Nå begynner det å bli skikkelig mørkt, dere – både utenfor vinduet og inni kroppen. Heldigvis tilbyr vi en real seratonininnsprøytning, i form av lanseringsfest for vår ideologiutgave!

Det går ned på Vanguard (ved Popsenteret) fra kl. 19.00 på fredag. Telephones spiller, DJ Purpurr Purple spiller, Monica Ifejilika spiller, NATT&DAG DJs spiller, DU danser og lesker deg – det blir NICE!

I NATT&DAGs oktoberutgave kan du blant annet lese om:

HJERNEVASKERIET: Din tanke er fri? Niks, slik vil det aldri bli. Den kan både fanges, brennes og av fiender gjenkjennes. Les NATT&DAGs guide til Norges ideologer og forstå hvorfor ingen som står en time i kø søndag formiddag for å bruke 50 spenn på et pappkrus svart kaffe tappet av Tim Wendelboe, kan påstå å være helt fri.

HELTEMOT I UTFORBAKKE: Kvinner og barn først? Med kinoaktuelle Turist går Ruben Östlund til angrep på heltemyten som omringer mannsrollen. «Å beskytte familien har vi menn aldri gjort, og kommer heller aldri til å gjøre», sier regissøren.

JO KLARERE VI SER, JO BLINDERE BLIR VI: De som trodde at ideologiene ville forsvinne eller at én ideologi ville seire, misforsto totalt. Ideologi omgir alle aspekter av samfunnet, og påvirker oss i vår
trygge sosialdemokratiske kuvøse AKA Norge, så vel som i Den islamske staten. Men hva er egentlig ideologi? Vi spurte noen med peil.

HARD SJØ I PIRATPARTIET: Det norske Piratpartiet ønsker demokratisk reform. Men det unge partiet sliter med å bli tatt seriøst og blir stadig utsatt for kuppforsøk fra høyreekstreme. «Hadde vi sprengt noe i fillebiter hadde alle hørt om oss», sier partileder Øystein Jakobsen.

MOTESERIE: PSTetikk

SMIL & GIFT MØTER ANDERS «SALSA TEQUILA» NILSEN: Han lager meningsløs drittmusikk. Han er det nyeste påfyllet i «Torsdag kveld fra Nydalen». Han har blitt omtalt som «vandrende teflon med dialekt». Møt Norges minst morsomme komiker.

NÅ SNAKKER VI: Var kunst og kultur egentlig bare skritt på veien mot en gobal terapeutisk-pedagogisk gruppesamtale?Hver gang vi møtes og Klovn til kaffen representerer en form for kulturkannibalisme.

LES OGSÅ OM: musikeren Kindness, Ulrich Seidl, folka bak det nye
spisestedet Piscoteket og en haug med guider og anmeldelser.

Facebook-arrangement HER, altså. Sees!

event