Jo Nesbø

Jo Nesbø var homofil i et øyeblikk

Det som skiller Wikipedia fra tradisjonelle leksikon er at det er brukerstyrt. Det betyr at ethvert menneske som mener å besitte kunnskap kan dele denne kunnskapen med resten av verden. Og at ethvert menneske som er villig til å gå inn i Wikipedias redigeringsprogram og skrive at Jo Nesbø er homo, har muligheten til å gjøre nettopp dette. Og akkurat det hendte på Nesbøs engelske Wikipedia-artikkel i ettermiddag. Naturligvis blir slik virksomhet lynraskt overstyrt av andre, nørdere redigerere, som mener at dette er «irrelevant», «ikke dokumentert» og at «he is gay» ikke er en tilstrekkelig biografi over en av verdens bestselgende […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X