Høydepunkter: Norske sportsjournalister twitrer landskampen

Ingen her i NATT&DAG-skyskraperen har TV, så vi antok at vi ikke skulle få med oss noe av kveldens landskamp mellom ferielandet Malta og Norge. Heldigvis for oss er norske sportsjournalister på Twitter. PUH! Her er en rask gjennomgang av det beste fra kveldens kamp. Vi går direkte inn i det 22’ minutter. VG-journalist Morten Stokstad var kjapt ute med et flott ordspill: Så smalt det skikkelig i det 25’ minutt, og det kunne virke som et helt landslag av sportsjournalister sto klare til å banke poenget inn i mål. Kongebra! Det var en liten dødperiode i twitringen etter dette, så da var det godt at solstråle og TV2s […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.