Hots & Nots: Paris Fashion Week

[6] Givenchy Gjennom flere sesonger har italienske Riccardo Tisci manglet gnist – det har vært mye kjendiseri og resirkulering av it-prints. For vårsesongen 2015 er designeren tilbake i god, gammel form med krigerske plagg i skinn, silke og denim – perfekt plassert mellom streetwear og couture, osende av sex-appeal.   [1] Ann Demeulemeester Argusøyne har fulgt Sébastien Meunier siden han forrige sesong ble tildelt rollen som Ann Demeulemeesters nye sjefsdesigner, etter grunnleggerens raske og lydløse avgang. Meuniers vårsesong bærer alle Demeulemeesters signaturerer – de sølvfargede broderiene, den gjennomsiktige natursilken, bikerjakkene, de løse, maskuline formene – men legger lite nytt på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X