Foto: Redaksjonen

Halloweenspo: Årets mest sexy og aktuelle kostymer

Har du sett på nyhetene i det siste eller? Det sies en slags skummel amerikansk tradisjon har kommet til Norge for å loppe oss for penger. Se bare dette fra en NTB-artikkel som sto på trykk i en rekke norske aviser på mandag. – Den importerte amerikanske høytiden Halloween er i ferd med å bli en tradisjon også i Norge. Det tjener handelsstanden gode penger på, skrev nyhetsbyrået i går. Amerikansk kultur! Handelsstaden! Gode penger! Tenk det, hedda! Dødsfestival fra sambandsstatene, her i lille Norge, til storkapitalens forlystelse! Her gjelder det å være forbedredt! Helt kort går dette opplegget fra unaiten […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X