Halloweenspo: Årets mest sexy og aktuelle kostymer

Våre aller, aller beste tips.

b
a

Har du sett på nyhetene i det siste eller? Det sies en slags skummel amerikansk tradisjon har kommet til Norge for å loppe oss for penger. Se bare dette fra en NTB-artikkel som sto på trykk i en rekke norske aviser på mandag.

– Den importerte amerikanske høytiden Halloween er i ferd med å bli en tradisjon også i Norge. Det tjener handelsstanden gode penger på, skrev nyhetsbyrået i går.

Amerikansk kultur! Handelsstaden! Gode penger! Tenk det, hedda! Dødsfestival fra sambandsstatene, her i lille Norge, til storkapitalens forlystelse!

Her gjelder det å være forbedredt!

Helt kort går dette opplegget fra unaiten ut på at å kle seg ut i et kostyme – fortrinnsvis noe skummelt (for eksempel spøkelse eller monster) – og gå fra dør til dør og spørre om godteri. Eventuelt, om du er litt eldre, delta på kostymefest. Også her skal man kle seg ut, fortrinnsvis noe som vekker oppmerksomhet. Helst noe som er SEXY eller AKTUELT. Aller helst BEGGE DELER. For å hjelpe deg snurre i gang de små grå, legger vi ved noen bilder av kostymene vi har sydd oss her i redaksjonen.

Sexy hunden Tønnes

unnamed

Sexy Ulf Leirstein
unnamed (1)
Sexy weltschmerz

sexywelt

Sexy bakgrunn for egen mening om Ibsenprisen til Handke

unnamed (2)

Sexy oppgjør med kroppshysteriet

07088941.interactive.b

Sexy liberalkonservativ feminisme

Blue-Shiny-Metallic-Spandex-Fabric-Front-Zipper-Sleeveless-Sexy-Zentai-Catsuit-Costume-with-Gloves-and-SocksSexy lærerstreik

sexystreik

Sexy Civita

sexycivita

 

Sexy nedrykk?

Sexy-Top-Model-Wallpaper

 

Fortsatt usikker? Hva med sexy ebola-sykepleier, 3-boobed woman eller IS-soldat?