Forskere har behandlet verdens første tilfelle av Google Glass-avhengighet

I en artikkel i det amerikanske tidsskriftet Journal of Addictive Behaviors beskriver forskere fra den amerikanske marinens Substance Abuse and Recovery programme en pasient de mener lider av internettavhengighet utløst av overdreven bruk av Google Glass, skriver The Guardian. Den 31 år gamle mannen ble først innlagt for alkoholavhengighet på senteret, hvor han ble fratatt alle teknologiske apparater. Da oppdaget legene at han stadig tok seg til tinningen, hvilket han forklarte var bevegelsen for å styre sine Google-briller. Denne hadde utviklet seg til en ufrivillig rykning, som han ikke klarte å hindre, selv når han ikke hadde på seg brillene. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X