Forskere har behandlet verdens første tilfelle av Google Glass-avhengighet

I en artikkel i det amerikanske tidsskriftet Journal of Addictive Behaviors beskriver forskere fra den amerikanske marinens Substance Abuse and Recovery programme en pasient de mener lider av internettavhengighet utløst av overdreven bruk av Google Glass, skriver The Guardian. Den 31 år gamle mannen ble først innlagt for alkoholavhengighet på senteret, hvor han ble fratatt alle teknologiske apparater. Da oppdaget legene at han stadig tok seg til tinningen, hvilket han forklarte var bevegelsen for å styre sine Google-briller. Denne hadde utviklet seg til en ufrivillig rykning, som han ikke klarte å hindre, selv når han ikke hadde på seg brillene. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.