Foto:

Bildeserie: Lanseringsfest for NATT&DAG ideologiutgaven

DÆÆÆVEN STEIKE som vi fikk lansert nytt NATT&DAG-nummer på fredag! Vi slo oss sammen med Oslo World Music Festival og dro avgårde på vår digre redaksjonelle tandemsykkel opp til lanseringsfest på Vanguard og brisket oss! Telephones spilte! DJ Purpurr Purple spilte! Monica Ifejilika spilte! NATT&DAG DJs spilte noen låter de òg! Hva gjorde DU? Du var vel på plass og MESKET deg i godstemning, tenker vi, eller satt hjemme og nørdet deg med gullrekka eller noe annet helt håpløst. Haha! I så fall bør du SKJERPE DEG ved neste anledning, ass! (PS: Du, kompis, les mer om alt det freske […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X