Bildeserie: Lanseringsfest for NATT&DAG ideologiutgaven

Vi lanserte nytt nummer og TOPP STEMNING på Vanguard og tok 100 bilder!

b
a

DÆÆÆVEN STEIKE som vi fikk lansert nytt NATT&DAG-nummer på fredag! Vi slo oss sammen med Oslo World Music Festival og dro avgårde på vår digre redaksjonelle tandemsykkel opp til lanseringsfest på Vanguard og brisket oss! Telephones spilte! DJ Purpurr Purple spilte! Monica Ifejilika spilte! NATT&DAG DJs spilte noen låter de òg!

Hva gjorde DU? Du var vel på plass og MESKET deg i godstemning, tenker vi, eller satt hjemme og nørdet deg med gullrekka eller noe annet helt håpløst. Haha! I så fall bør du SKJERPE DEG ved neste anledning, ass!

(PS: Du, kompis, les mer om alt det freske stoffet vi har pjåta inn i nye nummeret her, ‘a! ;) ;) BLUNK BLUNK ;) ;) )

Som seg hør og bør (og som alltid) knipset vi minst hundre bilder av ditt og dine venners flotte ansikter. Her kommer de knalleste: